Verwarmen met airco

Wilt u uw huis tijdens de winter verwarmen met airco? En in de zomer optimaal kunnen genieten van koelte tijdens hittegolven? Wij verkopen airco’s die koelen én verwarmen. En we hebben een uniek aanbod voor u! Ook voor particuliere klanten zijn onze airco’s nu leverbaar met wifi. Zonder meerprijs. Ga goed voorbereid de winter in!

Theo Mampaey van TempTechs HVAC specialist

Vragen of een offerte?

Bel Theo op +31 (0) 181 727 027
Of stuur een e-mail.

Koelen én verwarmen

De airco heeft in de afgelopen jaren veel bekendheid gekregen door zijn functie van het koelen van ruimtes. Heerlijk voor als de zomers snikheet zijn. Maar wist u dat de meeste airco’s ook kunnen verwarmen? En wij bieden u de unieke mogelijkheid een airco aan te schaffen met wifi. Zonder meerprijs. 

Inverter

Hoe werkt het verwarmen met airco? Een moderne airco beschikt over een inverter. Bij het verkoelen van een ruimte neemt hij warme lucht uit de ruimte op. Door het apparaat stroomt koudemiddel. Het koudemiddel zorgt ervoor dat de lucht gekoeld wordt. De airco blaast de lucht terug de ruimte in. Et voila, het resultaat is een gekoelde ruimte. De warme lucht wordt naar buiten afgevoerd. De inverter zorgt ervoor dat dit proces ook omgedraaid kan worden. De airco neemt dan koude lucht op en blaast deze verwarmd weer terug. 

Single- en multisplit

Er zijn verschillende mogelijkheden voor u als particulier om een airco voor in huis aan te schaffen. Wij verkopen single- en multisplitairco’s. Allemaal met wifi. Zonder meerprijs. Geleverd vanuit Oostvoorne.

Energieslurpers?

Airco’s staan bekend als energieslurpers. Dit is maar gedeeltelijk waar. Airco’s hebben een groot rendement en zijn zeer energiezuinig. Rendement is de verhouding tussen de inleg en opbrengst van in dit geval energie. Een groot rendement wil zeggen meer opbrengst dan inleg. De meeste airco’s hebben een rendement van 350% of hoger. Of anders gezegd: een COP (Coefficient of Performance) van 3,5 of hoger. 

Duurzaam alternatief

Uw huis verwarmen met airco is een duurzame en voor de lange termijn een goedkope oplossing. Een airco is namelijk veel zuiniger dan een cv-ketel. Fijn voor het milieu en de portemonnee! Airco met wifi. Zonder meerprijs.

U kunt bij TempTechs uit Oostvoorne terecht voor installatie van een airco in huis.. Bij onze voorbeeldprojecten kunt u een kijkje nemen hoe de airco binnen en de buitenunit buiten eruit ziet. We plaatsen de buitenunit zo, dat u zo weinig mogelijk geluidshinder ervaart. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze op een onopvallende plek komt te zitten, zodat het apparaat niet storend is voor het zicht. 

Meer weten? Bel met Theo!

Theo Mampaey van TempTechs HVAC specialist

Meer weten?

Bel Theo op +31 (0) 181 727 027
Of stuur een e-mail.